Vásárló belépés

Termékajánló

Látogató számláló

0
1
6
7
2
5
8

PARTNEREINK

 

Termék részletekprefer HF400 mg

prefer HF400 mg
4 100 Ft

Prebiotikus, természetes fermentációval feltárt rosttartalmú étrend-kiegészítő kapszula.

További információ a termékről: itt

 • A Prefer HF400 azzal a céllal került kifejlesztésre, hogy fokozza a Herbaferm étrend-kiegészítő cseppek kedvező hatását, a rebiózist, továbbá

  • Segítse a bélrendszeri irritációk csillapodását.
  • Erősítse a bélfal védővonal funkcióját.
  • Támogassa a táplálékkal bevitt és a diszbiózis miatt termelődő méreganyagok kiürítését, hatástalanítását.
  • Járuljon hozzá a kedvező bélflóra kialakításához és a bélhámsejtek, bél mikrobiom kommunikáció/felismerés folyamatához.

  Összetétele:(400 mg töltőtömegű kapszulánként):

  • természetes fermentációval feltárt gyógynövényrost 200 mg (kamilla, cickafark, csipkehús, bodzavirág, propolisz, tölgykéreg, fehér üröm)
  • fulvosav 115 mg
  • huminsav 48 mg
  • C-vitamin 28 mg

  14 db 100 mg-os zselatinkapszulában.

  Összetevői a Herbaferm cseppek receptúráját alkotó gyógynövények feltárt rostjai, fulvo- és huminsav, valamint C-vitamin.

  A gyógynövényrostok biztosítják az ideális feltételeket a kedvező (szimbionta) baktériumoknak a béltartalomban, a fulvo-és huminsav pedig közvetítő anyagot biztosít a testi sejtek, a baktériumok közötti kommunikációhoz.

  A kapszulák fogyasztását azoknak ajánljuk, akik gyorsítani szeretnék az emésztés természetes egyensúlyának helyreállítását és akik antibiotikum-kúra következtében, vagy egyéb okból (stressz, nagyobb megterhelés, ételintolerancia) hiányos, károsodott bélflórával rendelkeznek.

  Esetünkben a kapszulák fogyasztását a Herbaferm étrend-kiegészítő cseppekkel egy időben (reggel és este) javasoljuk, egy hét időtartamig.

  Eközben zöldségek, gyümölcsök és magok fokozott fogyasztásával biztosítjuk, hogy a bélflóra alkalmazkodjon az étrendi rostokhoz, azokból képes legyen magas minőségű tápanyagokat előállítani szervezetünk számára.

  Javasolt adagolás: naponta 2 x 1 kapszula (reggel és este).

  A terméket várandós és szoptatós kismamák, illetve a vegyes étrendet fogyasztó, egy évnél idősebb gyermekek is fogyaszthatják.

  A készitmény bármely összetevőjével szembeni egyéni túlérzékenység, valamint az immunrendszer zavarai esetén a kapszulák fogyasztását csak külön orvosi ajánlásra/rendelvényre, vagy felügyelet mellett javasoljuk.

  OGYÉI nyilvántartási szám: 23114/201

  Tápanyagok a napi adagban:

                   

 • Cikkszám
  586158
  Tömeg
  59 g/db
Webáruház készítés