Vásárló belépés

Termékajánló

Látogató számláló

0
1
4
7
0
3
9

PARTNEREINK

 

MILYEN PROBLÉMÁRA KERES MEGOLDÁST?

Kedves Érdeklődők, Tisztelt Vásárlóink!

 

Az Önök kérésére, az Önök tapasztalatainak és észrevételeinek felhasználásával, valamint számos hazai és külföldi szakirodalom alapján állítottuk össze ezt az oldalunkat.

Ez az összeállításunk a hidegen sajtolt olajok lehetséges gyógyító hatásait  foglalja össze, melyhez hozzávettük sokak kedvencét, a rendkívül magas C-vitamin mennyiséget tartalmazó  homoktövis velőt   is.

 

Mai rohanó világunkban kevés időnk van arra, hogy egy webáruházban található termékek leírásait egyesével tanulmányozzuk, ha meg szeretnénk találni a számunkra megfelelő megoldást.

Ezért betegségek, egészségügyi problémák szerint, az ABC betűinek megfelelően csoportosítottuk termékeinket.

 

Így Önnek már nincs más dolga, mint rákattintani valamelyik kiválasztott szimbólumra .  és máris  a megfelelő oldalon találja magát.

 

Tudjuk, hogy a természetben nincs két- minden szempontból teljesen megegyező szervezet.

Bizonyos termék egyikünkre jobban, másikunkra kevésbé fejtheti ki hatását.

Ezért egy  betegség, vagy probléma esetében – ahol lehetett – több alternatívát is megjelöltünk, hogy ki-ki megtalálhassa  a számára legmegfelelőbbet.

 

Továbbra is várjuk termékeink használatával kapcsolatos tapasztalataikat, észrevételeiket.

 

Kellemes böngészést, tanulmányozást kívánunk.

 

 

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy webáruházunkban termékeink élettani- és gyógyhatásairól közölt ismertetők nem az áruház tulajdonosának, üzemeltetőjének megállapításai, hanem sok évszázados népi megfigyelések, tapasztalatok, valamint tudományos kutatások eredményei!

Ezzel kapcsolatban javasoljuk, hogy konzultáljon rokonaival, barátaival, ismerőseivel is, akik már fogyasztottak hasonló termékeket.

 

Fontos megjegyzés:  Termékeink fogyasztása nem helyettesíti az indokolt és szükséges orvosi kezelést, ellátást!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webáruház készítés